Ord på tryk

Æterordene er skrevet i vand, så ved siden af radioen har jeg i årenes løb også leget lidt med de mere håndfaste bogstaver på papir.

Det er blevet til en lang række ind- og udfald. Stedsanselige overvejelser til vores programblog, kulturhistoriske artikler til Bo Bedre - om alt fra musselmalet porcelæn over portrætter af store arkitekter og filmscenografi til historien om livet i sommerhuset gennem et helt århundrede.

Der har været baggrundsartikler om kunst til Jyllandsposten København, klummer til Ekstra Bladet og interviews, essays og boganmeldelser til magasinet Nova.
I den mere ingeniøragtige ende har jeg blandt andet lavet tekster til Dansk Standards hjemmeside, jeg har udviklet salgsmateriale og webside om mad og redigeret en bog om et udviklingsprojekt for kvindelige ledere.

Her kan du læse et udvalg af artikler, interviews, anmeldelser og blogindlæg.

Stemmerne i mit hovede synger

Om sangtekster, der er graveret ind i hjernevindingerne og melodistumper, som får vokabulariet til at blafre. Det handler om dengang i 80erne og om den magi, der optår når toner og ord bliver ét - bla hos Lars Hug, Love Shop og Naive.

Læs, lyt og dans

Med rygggen mod muren

Storrumskontorer gør os mindre - mindre interessante, mindre modige og meget mindre originale. For man kan ikke dele alt med alle. Nogle gange er det faktisk bedst bare at lege med sig selv.
Tekst fra Stedsans' hedengangne blog.

Læs mere

Fordrukken tale

Svar på tiltale til vrede lyttere, der ikke kunne lide ordet "skovskyline"
Om sproglig spændvidde, glæden ved at sige Sycophant og være nede med nogen og lysten til at drikke sig standerstiv sammen med Johannes V. Jensen.

Læs mere

Huden

En hyldest til menneskets overtræksdragt og erindringen om et kærtegn, der er 1878 dage, 22 timer og 12 minutter gammelt.
Tekst til magasinet Nova.

 

Læs mere

Fra litteraturens overdrev

Den gamle troldmands længsler, sømandseventyr, islandske syrede fortællinger og en pige med et liv, der ikke er specielt "per-fucking-fekt".
En håndfuld boganbefalinger fra min tid som skribent for magasinet Nova

Læs mere

Til bords

Vismænd, statsmænd, sprællemænd, en troldmand, en vildmand og en levemand.
15 mænd, jeg gerne ville have til bords.
Artikel fra magasinet Nova
 

Læs mere